Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending boven € 100,- binnen de EU | 14 dagen retour

GRATIS CADEAU bij bestellingen boven de €300

Neem contact op met ons

Artiestenpost: DEPEH

Naam: DEPEH

Graffitikunstenaar, textielkunstenaar, freelance ontwerper 

Van Miami Dade County 

Momenteel gevestigd in Valencia, Spanje 

Waar moet ik beginnen. Ik maakte voor het eerst kennis met de wereld van tapijten tijdens een speciale reis naar India rond 2014. Ik merkte dat veel huishoudens tapijten of kussens gebruikten in plaats van stoelen, en dat is me sindsdien echt bijgebleven. Na die reis nam ik contact op met tapijtmakers in India om een tapijt in opdracht van een van mijn ontwerpen te maken. Toen ik eenmaal de offerte van meer dan 800 dollar voor één had ontvangen, dacht ik dat ik moest kijken om ze zelf te maken! Dit was rond 2017, dus veel van mijn informatie kwam van het kijken naar obscure video's van magazijnmedewerkers in Azië die deze prachtige tapijten maakten met tuftpistolen. Ooit had ik ontdekt de naam van het gereedschap (tufting gun) Ik heb er meteen een gekocht en heb sindsdien niet meer omgekeken. 

Mijn werk is gebaseerd op veel dingen, voornamelijk graffiti; specifiek de personages. Ik ben altijd dol op het onderzoeken van vintage personages en strips (een veelvoorkomend thema van graffiti-personages) en probeer ze in mijn werk op te nemen. Ik hou er meestal van dat mijn werk er leuk en grillig uitziet, maar dat is niet altijd het geval omdat ik mijn stijl constant probeer te pushen en te veranderen. Ik zou het vreselijk vinden om stil te staan en de hele tijd hetzelfde soort werk te produceren. Op dit moment zijn de vloerkleden die ik maak erg kleurrijk en levendig. Ik geniet van kleurentheorie en dat is waarschijnlijk het enige dat ik op de universiteit heb gekregen en dat ik dagelijks gebruik. 

Als ik advies heb voor nieuwkomers, zou ik zeggen: probeer niet te maken wat er cool uitziet of wat trendy is, maar probeer iets aan te boren waar je persoonlijk echt van geniet, het zal jou, de artiest en je publiek ook veel meer vreugde brengen! Ook vereist dit vaartuig veel geduld zoals de meeste kunst, dus neem je tijd en wees bereid om een paar keer te verknoeien, het komt goed! Het maakt allemaal deel uit van het leerproces :) Veel plezier ermee, zo niet, wat heeft het voor zin? :P
Instagram: @depeh
Twitter: @depeh8

Veiligheid & Kwaliteit

Onze tuftingguns zijn 100% gecertificeerd op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

2 jaar garantie

We bieden 2 jaar garantie op onze tuftpistolen*

Deskundig personeel

Onze deskundige medewerkers ondersteunen u graag bij uw tuftavonturen.