Meteen naar de content

Volg ons!

Welkom bij Tuftingshop

10% korting op alle wol als je 10 stuks of meer bestelt!

Gratis verzending boven € 100 in de EU | 14 dagen gratis retourneren

GRATIS VERZENDING*, GRATIS RUILEN & RETOURNEREN

Neem contact op met ons

Maak kennis met de Tufting-community

Artiestenpost: DEPEH

Naam: DEPEH Graffitikunstenaar, textielkunstenaar, freelance ontwerper  Van Miami Dade County  Momenteel gevestigd in Valencia, Spanje  Waar moet ik beginnen. Ik maakte voor het eerst kennis met de wereld van tapijten tijdens een speciale reis naar India rond 2014. Ik merkte dat veel huishoudens tapijten of kussens gebruikten in plaats van stoelen, en dat is me sindsdien echt bijgebleven. Na die reis nam ik contact op met tapijtmakers in India om een tapijt in opdracht van een van mijn ontwerpen te maken. Toen ik eenmaal de offerte van meer dan 800 dollar voor één had...

Artiestenpost: ŠVÊĘRÅRË

Naam: ŠVÊĘRÅRË Kunstenaar, ontwerper, tapijtmaker Momenteel gevestigd in El Paso, Texas Ik raakte ergens in het voorjaar van 2017 geïnteresseerd in het maken van tapijten, omdat ik tijdens mijn studie modeontwerp voor een dag in een luxe tapijtgalerij werkte om wat extra geld te verdienen. Ik had al veel ontwerpen omdat ik veel textielontwerp studeer en kennis had van garen omdat ik ook breigoedontwerp studeerde. Ik ontdekte het tuften echter pas in het voorjaar van 2019. Mijn tapijtontwerpen zijn altijd in ontwikkeling. Voorheen deed ik meer geometrische stijlontwerpen die waren geïnspireerd door de neo-Andes-architectuur,...

Artiestenpost: Sarah Adam

Sarah Adam, Brussel, België Voordat ik ging tuften, begon ik met punchneedle en borduren. Na een tijdje begon ik een tuftmachine te gebruiken die sneller en efficiënter is. Ik ben altijd geïnspireerd door de natuur, mijn kunst bevat veel bloemen, maar ik ben ook geïnspireerd door de wereld van het tatoeëren.   Ik vind vooral deze aan de linkerkant leuk omdat het de grootste is die ik op dit moment heb gedaan. Het kan mijn stijl en ontwerp nauwkeurig weerspiegelen. Het gaat vergezeld van de kleine logo's en kappa, het eerste vloerkleed dat ik...

Artiestenpost: Luke Johnson

Luke Johnson uit Blackpool, VK Ik ben nu ongeveer 3/4 maanden aan het tuften. Wat ik het leukste vind aan tuften, is dat je bijna alles tot leven kunt brengen.  Wat specifiek is aan mijn stijl, is dat ik ervoor wil zorgen dat het vloerkleed echt vol zit met garen. Ik haal mijn inspiratie uit mijn interesses buiten het tuften, zoals sneakers en muziek. Het Kaws-tapijt was er een waar ik vanaf het begin plannen voor had en ik ben zo blij met hoe het uitkwam, het was zeker een uitdaging, maar ik ben...

Veiligheid & Kwaliteit

Onze tuftpistolen zijn 100% gecertificeerd voor veiligheid en kwaliteit.

6 maanden garantie

Wij bieden 6 maanden garantie op onze tuftpistolen.

()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht 1 x 4 meter secundaire backing 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht 100 m2 Tuftdoek: ga voor groot 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht Tuftdoek van 1x4 meter 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht 220V tapijtknipmachine 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht 220V V-vorm tapijtsnijmachine 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht KRD-I schaaropener 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht AK-I snijpolige tuftmachine 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht KRD-I schaaropener 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
heeft gekocht AK-I schaar 👏
geleden check_circle Geverifieerde aankoop
()
geleden check_circle Geverifieerde aankoop